T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ANKARA GEZİSİ 22 KASIM 2018

Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü öğretmenleri Nergiz Öztahtalı ve Dilber Şen´in organize ettiği, Bahattin Karataş´ın destekleriyle düzenlenen Ankara gezisi yapıldı.

Ankara gezisinde, Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ziyaret edildi. Konferans salonunda öğrencilerimize fakültelerin tanıtıldığı bir sunum yapıldı. Daha sonra Teknoloji Fakültesi gezdirildi. Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimiz, üniversite ortamını yakından tanıma fırsatını buldular.

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebedi istirahat yeri olan Anıtkabir ziyareti yapıldı ve Anıtkabir´de bulunan müze gezildi.

Gezilerimizin artarak devam etmesini diler, gezide emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 20.12.2018 - Güncelleme: 20.12.2018 12:22 - Görüntülenme: 31