T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Eğitim Fuarı´nda 15/12/2018 Cumartesi günü tarihinde okulumuzu temsil ettik.

Ara

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği tarafından *GELECEĞE SAĞLAM BİR TEMEL, BÜYÜK BİR ADIM* sloganı ile Mesleki Eğitime kazandırılan güzide Okulumuza, kuruluşundan bu yana destek veren Başkanımız Sayın Orhan SABUNCU ile UİB Kurumsal iletişim Sorumlusu Deniz İLTER hanımefendi bizleri ziyaret ettiler.
Destek ve katkıları için Okul Müdürümüz Yunus BULUT, Sn. Orhan SABUNCU´ ya şükran plaketi takdim etti. Kurumumuz adına çok teşekkür ederiz.

"Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır.
Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır."
ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK