T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed (S.A.V)’in doğumununun 1447. yıl dönümü münasebeti ile, Siret Haftası kapsamında hazırladığımız Mevlid-i Nebi etkinliğimiz U.Ü. İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prf.Dr.Mehmet Emin AY Güzel sohbeti ile programımıza konuk oldu. Edebiyat Öğretmenimiz Can Elif KARAKAYA koordinasyonunda Ismail DEMIR ve Ali ERDOĞAN Öğretmenlerimizin hazırladığı programda emeği geçen öğretmen, öğrencilerimize ve davetimize icabet eden Sayın M.Emin AY Hocamıza çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından 2018 yılı deprem tatbikatı AFAD Yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirdik. Eğitim sonrası başarı ile gerçekleşen tatbikatımızı düzenleyen Sivil Savunma Kulübümüze ve AFAD yetkilililerine teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Matematik Zümresi ve Öğretmenlerimiz ile 14 Mart´ta Pİ GÜNÜ nü çeşitli etkinliklerle kutladık. Etkinliği düzenleyen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ögrencilerimizle birlikte, sektorun nitelikli etkinligine 7 yildir katilimimizi saglayan OIB Yonetim Kuruluna, Baskanimiz Sn.Orhan Sabuncu ve Genel Sekreterimiz Sn. Mumin Karacakayalilar"a tesekkur ederiz.